Αδυνατιστικό βιολογικό ρόφημα με ginger. Χάστε το λίπος σε 5 ημέρες

Posted by in Blog on Μάιος 27, 2018 0 comments

Αδυνατιστικά ροφήματα με βότανα υπάρχουν πολλά, τα οποία υπόσχονται άμεσα αποτελέσματα, σε συνάρτηση φυσικά, με μια ισορροπημένη διατροφή και λίγη άσκηση.

Αν και κάτι τέτοιο φαντάζει ουτοπικό, εντούτοις δεν είναι. Τα ένζυμα, οι βιταμίνες και τα ιχνοστοιχεία που περιέχονται στα βότανα ενεργοποιούν τη λειτουργία οργάνων που διαλύουν το λίπος και δραστηριοποιούν τον μεταβολισμό.

Μάλιστα το ιδανικό θα είναι να καταναλώνετε τα αδυνατιστικά ροφήματα 20 λεπτά πριν από το γεύμα, με περιόδους διαλειμμάτων. Δηλαδή θα μπορούσατε να ακολουθείτε το πρόγραμμα για ένα μήνα, να το διακόπτετε για μια εβδομάδα και να επαναλαμβάνετε…

Μέσα στο έτος θα σας παρουσιάσουμε αρκετές συνταγές αδυνατιστικών ροφημάτων. Στο σημερινό όμως αφιέρωμα θα σας παρουσιάσουμε μια συνταγή, η οποία υπόσχεται να μειώσετε το λίπος μέσα σε μόλις 5 ημέρες.

Υλικά:
12 φύλλα βιολογικής μέντας
8 ποτήρια νερό
1 κουταλάκι του γλυκού βιολογικό ginger
Χυμό ενός βιολογικού λεμονιού
1 βιολογικό αγγούρι

Εκτέλεση:
Πολτοποιούμε σε ένα γουδί ή μπλέντερ τα φύλλα μέντας και τρίβουμε στον τρίφτη το αγγούρι.

Σε ένα μπολ αναμιγνύουμε τον πολτό αγγουριού και μέντας που δημιουργήσαμε. Προσθέτουμε το ginger και το χυμό λεμονιού και αφήνουμε το μίγμα για ένα βράδυ στο ψυγείο.

Το επόμενο πρωί, προσθέτουμε το μίγμα σε 8 ποτήρια νερού και ανακατεύουμε.

Τοποθετούμε το ρόφημα σε γυάλινα κατά προτίμηση μπουκάλια ή κανάτα και πίνουμε το ρόφημα αντί νερού…

Ακολουθήστε τη συνταγή για πέντε ημέρες και διαπιστώστε άμεσα αποτελέσματα σε συνάρτηση φυσικά με μια ισορροπημένη διατροφή.

Πηγή: organiclife.gr