Τηλέφωνο:

210.5740162

Καλάθι

ΔΩΡΕΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ DUKAN

Αγαπητοί συνεργάτες μας,

Η κρίση του κορωνοϊού Covid-19 έχει αλλάξει τις ζωές όλων μας. Με στόχο τη μείωση της εξάπλωσης της νόσου, οι Ελληνικές αρχές συνιστούν σε όλους μας να κρατήσουμε κοινωνικές αποστάσεις και να μείνουμε σε περιορισμό, είτε σε απομόνωση, στα σπίτια μας.

Τα μέτρα αυτά, που από το σύνολο των ειδικών επιστημόνων κρίνονται ως επιβεβλημένα, σε συνδυασμό με τη συνεχιζόμενη απειλή που προέρχεται από την εξάπλωση της πανδημίας, ενδέχεται να προκαλέσουν έντονα και αρνητικά συναισθήματα σε όλους μας. Σε συνδυασμό με τις πολλές ώρες εγκλεισμού στα σπίτια μας και την περιορισμένη σωματική άσκηση, αυτό θα μας οδηγήσει κατευθείαν στο ψυγείο όχι για την κάλυψη της βιολογικής μας πείνας, αλλά για να “ταΐσουμε τα συναισθήματά μας“.

Ο Dr. Dukan, στο πλαίσιο της αποστολής του για τη σωστή εκπαίδευση των καταναλωτών παγκοσμίως σε θέματα διατροφής και υγείας, οργανώνει ΖΩΝΤΑΝΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ στο Facebook, αποκλειστικά για την Ελλάδα.

  • Ημερομηνία: Κυριακή 12 Απριλίου 2020
  • Ώρα: 15:00
  • Τόπος: www.facebook.com/drpierredukan.
  • Κόστος συμμετοχής: Δωρεάν (χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση)
  • Θέματα συζήτησης: Περιορισμός και συναισθήματα, κορωνοϊός και διατροφή, υγιεινά προϊόντα ως σνακ, συμβουλές και εργαλεία σωστής διατροφής
  • Γλώσσα: Ελληνικά

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί σε ζωντανή μετάδοση και ο Dr. Dukan θα μπορεί να απαντάει και σε ερωτήσεις καταναλωτών. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ρωτήσετε οτιδήποτε, παρακαλούμε όπως στείλετε τις ερωτήσεις σας στο email welcome@miraculous.gr ή με μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook “Dukan Greece” μέχρι και την Παρασκευή 10 Απριλίου 2020.

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ